ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden
ALGEMENE VOORWAARDEN DE WENSKABOUTER
Door uw bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1 : IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER
De wenskabouter (eenmanszaak)
Naam ondernemer: Lacroix Ellen
Vestigingsadres: Gansterenstraat 42A, 3730 Hoeselt
E-mailadres: lacroix.ellen@gmail.com
Btw-nummer: BE1008959554

Artikel 2 : ALGEMEEN
De algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door "De wenskabouter” geleverd/gemaakt worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

Artikel 3 : HET AANBOD
Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. Deze productbeschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. De door de ondernemer gebruikte afbeeldingen, zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
Elk aanbod bevat zodanige productinformatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

Artikel 4 : BESTELPROCEDURE
Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop (www.dewenskabouter.be) , e-mail (lacroix.ellen@gmail.com) of via onze Facebookpagina of instagram pagina

De procedure verloopt als volgt:
Optie 1: Webshop
Via onze website kan je de gekozen producten toevoegen in de winkelwagen, je volgt de aangegeven bestelprocedure om uw bestelling af te ronden.
Optie 2: E-mail
Je kan bij interesse in een product steeds een e-mail sturen naar dewenskabouter@gmail.com.
Optie 3: Facebook
Je kan bij interesse in een product steeds een privé-bericht verzenden via onze Facebookpagina.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ‘De wenskabouter’ een bevestiging via e-mail. Deze kan in uw spam-berichten terecht komen.
In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendingskosten.
Indien wij bijkomende informatie nodig hebben aangaande uw bestelling, zullen wij u hierover mailen. Gemaakte ontwerpen zullen wij ook per e-mail doorsturen ter goedkeuring. Deze mails kunnen in uw spam-berichten terecht komen.

Artikel 5 : DE PRIJS
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens wettelijke prijswijzigingen.
De wenskabouter hanteert geen minimum bestelbedrag.
De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief verpakkingsmateriaal en exclusief verzendkosten.
De wenskabouter is een kleine onderneming met een bijzondere btw-vrijstellingregeling.

Artikel 6 : BETALINGEN
U kan betalen via overschrijving naar onze bankrekening. In dit geval zien wij de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 3 dagen tegemoet;
De wenskabouter
IBAN: BE09 0018 5521 8057
BIC: GEBABEBB
Met vermelding van uw naam en factuurnummer.
Uw bestelling wordt automatisch geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 3 dagen door `De wenskabouter` ontvangen is.
De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte en vermelde betaalgegevens onverwijld aan `De wenskabouter` te melden.

Artikel 7 : LEVERING/AFHALEN
Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. De verzendingsdatum zal u per e-mail medegedeeld worden.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit per e-mail aan u gemeld.
De wenskabouter kan voor de verpakking gerecycled materiaal gebruiken zonder hiervoor vooraf toestemming te vragen.

Levertijd:
Staat op 3 tot 8 werkdagen vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of annuleren van de bestelling.

Verzending en leveringsvoorwaarden:
Wij verzenden met Bpost & DPD, enkel naar België en Nederland.
Indien u goederen in een ander land wilt laten leveren, neem dan gerust contact via dewenskabouter@gmail.com voor een offerte op maat.
De bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres.
Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Onze vermelde prijzen van de producten omvatten niet de kosten van het transport en de levering van de goederen bij de koper. Deze kosten van transport en levering kunnen afzonderlijk aan de koper overgemaakt worden.

Verzending binnen België (verzekerde zending):
Via pakketpost tot 10kg - thuislevering: €6,75
GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €75 naar een afhaalpunt of adres (enkel binnen België).

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

De wenskabouter kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies en diefstal, en de daardoor geleden schade, van de goederen, aan het verzonden goed. De koper is verplicht de geleverde goederen onmiddellijk (bij levering) op transportschade en mankementen te controleren. Bij eventuele schade moet dit binnen de 24 uur gemeld worden aan De wenskabouter.

Afhalen:
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op volgend adres:
De wenskabouter
Gansterenstraat 42A
3730 Hoeselt
Ophalen kan na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening. Wij sturen u een e-mail om een afspraak te maken om de afgewerkte producten af te halen. Controleer zeker ook uw spam-berichten. De verzendkosten komen in dit geval te vervallen.
Wil je graag enkele producten bekijken, dan kan dit op afspraak. Stuur hiervoor een berichtje of mail. 

Artikel 8 : AANSPRAKELIJKHEDEN
De wenskabouter betracht de uiterste zorg in het ontvangst nemen en de uitvoering van de bestelling. Tevens is er de nodige zorg besteed aan alle (handgemaakte) producten. De wenskabouter is niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door De wenskabouter geleverd product. De wenskabouter is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove schuld aan de zijde van De wenskabouter. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product/artikel hebt betaald.

Afbeeldingen:
Alle afbeeldingen; foto’s, tekeningen etc., op de website van de wenskabouter worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven en kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, afmetingen, gewicht en textuur van het materiaal. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben.

Communicatie en verwerking:
De wenskabouter is een webwinkel en daarom afhankelijk van derden, zoals een internet provider. De wenskabouter is niet aansprakelijk voor communicatieverlies en vertraging van het verwerken van de bestelling door nalatigheid bij deze partijen.

De wenskabouter kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor alle bovenstaande aangehaalde afwijkingen, deze kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Artikel 9 : RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT
De wenskabouter doet er alles aan om een kwaliteitsvol eindproduct af te leveren. Wij staan in nauw contact met de klant om een product te maken zoals hij deze voor ogen heeft. Er wordt altijd eerst een digitale voorbeeldprint getoond alvorens het eindproduct wordt gemaakt. De kleuren kunnen hier van afwijken.
Vanwege het persoonlijke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen. Een bestelling kan wel worden geannuleerd als u gekozen heeft voor een vooruitbetaling en u de betaling nog niet heeft gedaan.
Uiteraard kunt u altijd uw bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan de kwaliteit van het product of aan de bedrukking. Deze retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Klachten:
Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via dewenskabouter@gmail.com en uw klacht altijd te illustreren met een foto. Gelieve ons dit te melden binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakket, met een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een foto. Wij zullen hier binnen 1 werkdag op antwoorden. U dient de producten niet terug te sturen, tenzij wij dit specifiek vragen in onze reactie.
Indien de klacht betreft een fout van onze zijde, dan zullen wij het product opnieuw maken en opnieuw opsturen. Bij een fout van onze transporteur, wordt er een klachtendossier bij die partij opgestart en wachten wij het resultaat daarvan af. Alle andere vormen worden per klacht afzonderlijk behandeld.

Artikel 10 : PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen. U kan steeds ons privacy beleid nalezen op onze website.

Artikel 11 : TOEPASSELIJK RECHT
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van De wenskabouter is, naast deze Algemene
Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Door uw bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden De wenskabouter –Maart 2019

© 2019 - 2024 Welkom bij de wenskabouter! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel